Home > Kompjuteri > Pjeset perberese te tij

Pjeset perberese te tij

Kompjuterët personal pa dyshim do të bëhen anëtarë të çdo familje sikurse edhe shumë maqina tjera shtëpiake.Sot ata shfrytëzohen në shumë lëmi të jetës si psh: Për punë private,Arsim,Shkencë,Përpunimin e të dhenave të ndryshme në mënyrë shumë të shpejtë dhe të saktë,përdoren si maqina shkrimi,si lojë,si burim informatash ,si ndërmjetësues në komunikimin e njerëzve me largësi të mëdha në mes veti,për bartje të informatave,për kontrollimin e punës në maqina tjera zavendëson njeriun,..etj.

PC-ja është e përbërë nga HARDWERI-pjesët (HARD-Fortë) dhe SOFTWERI-programet (SOFT-Butë)(sikurse edhe njeri nga TRUPI dhe SHPIRTI)

Advertisements
Categories: Kompjuteri
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: