Home > Kompjuteri > Kompjuteret

Kompjuteret

Kompjuteri është një pajisje elektronike,më e përparuara në botë. Atë e përdorin të gjithë njerëzit e botës. Në fillim kur u krijua ai ishte më i madh se një dhomë.Pastaj shkencëtart studiuan shumë dhe zbuluan kompjuterë më të vegjël.Tani në kohën tonë kompjuteret Janë shumë të vegjël, saqë mund t’i mbajmë edhe në xhep. Atë e përdorim shumë shpesh. Ai ka shumë të mira nëse dimë t’a përdorim, por është shumë I keq nëse e përdorim për të keq. Nëse kemi internetin atëherë duhet t’a ruajmë kompjuterin duke pasur anti virusin sepse mund të hynë shumë virusa. Disa njerëz që dinë t’a përdorin shumë mirë kompjuterin i bëjnë virusat. Prandaj duhet të ruhemi sa më shumë nga këta njerëz.

Advertisements
Categories: Kompjuteri
  1. No comments yet.
  1. No trackbacks yet.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: